Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Egy bajba jutott kajakos gyermeket mentettek meg a vízirendőrök

Egy 12 éves gyermek evezni indult a Velencei-tóra, ahol szülei szem elől tévesztették, ám a vízirendőrök szerencsére időben érkeztek megsegítésére.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. július 23-án 20 óra 10 perckor kapták a bejelentést arról, hogy egy 12 éves gyermek sárga színű kajakkal evezni indult a Velencei-tóra, azonban a szülei több mint egy órája nem látták a gyermeket.

A vízirendőrök haladéktalanul a fiú keresésére indultak, majd 20 óra 30 perckor a Templom-tisztás elnevezésű vízterületen megtalálták a sárga vízi járművet annak szorult helyzetben lévő használójával együtt. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

A rendőrök szolgálati kisgéphajójukba tették az eszközt és a bajbajutottat, akit panaszmentesen édesapjának a parton átadtak.

Fotó policehu

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.