Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

A Chelsea 130 millió fontos ajánlatot tett Haalandra

A Chelsea 130 millió fontos ajánlatot nyújt be Erling Haalandért, miután Roman Abramovics zöld utat adott neki.

...svg content...Fotó: Twitter/Erling Haaland
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bajnokok Ligája címvédője több játékos opcióról is tárgyalt a Borussia Dortmunddal, miközben folytatják a 21 éves játékos elcsábításának terveit. Egy, a Chelsea-hez közel álló forrás a Football Insidernek elmondta, hogy a klub most egy 130 millió fontos, egyenesen készpénzes ajánlatot készített elő Haalandért.

Úgy vélik, hogy ez a legmagasabb összeg, amire Abramovics hajlandó lenne, ami egyébként brit rekordot is jelentene. A szupergazdag tulajdonos megfogadta, hogy tetemes mennyiségű pénzzel finanszírozza a középpályás átigazolását, mivel a tavalyi Bajnokok Ligájára szeretne építeni.

A klub Haaland, Harry Kane és Romelu Lukaku ügyletein dolgozik, és azt remélik, hogy legalább az egyiket át tudják juttatni a célvonalon. Haaland, aki szerdán (július 21-én) töltötte be 21. életévét, az elmúlt szezonban kirobbanó formában volt a német együttesnél.

Nevezetesen, 41 mérkőzésen 41 gólt szerzett, ebből 10-et nyolc Bajnokok Ligája-szereplésen. A Chelsea vágya a góllövő után alig egy évvel azután született meg, hogy tavaly nyáron 45 millió fontért szerződtették Wernert. Ő az összesen 52 megjelenésén 12 alkalommal volt eredményes, bár góljai közül csak hatot szerzett a Premier League-ben.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.