Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Az Amazon új játéka a milliós videokártyák halála

Elindult a New World zárt bétatesztje, de a játékosok körében nem aratott osztatlan sikert.

...svg content...Amazon
Smart

Borbély Fanni

Szerkesztő

Idén augusztus 31-én jelenik meg az Amazon első komolyabb videójátéka, egy internetes szerepjáték, a New World. A bétateszt már el is indult, melynek keretében az összetett funkciókat tesztelik, és természetesen a felhasználókat is meghívták a bétára. Azonban a szórakoztató rész egyelőre többeknél is hiányzik.

Mindez azért van így, mert néhány játékosnál megadta magát a videokártya, amihez ráadásul pár percnyi játék is elég volt. A beszámolók alapján a panaszok az Nvidia RTX 3090-esét érintik, de azon belül is az EVGA gyártotta, FTW3 típusút. Más hardvereknél nem tapasztaltak hasonlót, ez a probléma azonban azért is kínos, mert az RTX 3090-esek jelenleg hihetetlenül drágák, több mint egymillió forintba kerülnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az Amazon egy rövid közleményében megdöbbenésének adott hangot, és bár nem tagadták, hogy előfordulhatnak bizonyos „hibák”, tömeges kártyapusztulásról szerintük nincs szó. A játékot fejlesztő cég ugyanakkor jelezte: hamarosan elérhetővé tesznek egy javítást, amit ajánlott is telepíteni. Ez azokat persze nem vigasztalja, akiknél már a tönkrement az eszköz – írja a hvg.hu.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.