Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Csodálatos hírt osztott meg Mihalik Enikő

A világhírű modell élete legszebb hírét osztotta meg a követőivel, akik sorra gratulálnak neki a közösségi médiás oldalán.

Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mihalik Enikő meghatározó alakja lett a modellszakmának, és ez nemcsak hazai szinten értendő. Nagy sikereket ért el világszerte, miközben egyre nagyobb és nagyobb felkéréseket kapott.

Idén májusban lett 34 esztendős, ám a genetikája és az egészséges életmódja miatt jó pár évet letagadhatna a korából, de erre nincs szükség. Büszke lehet arra, amit elért, és néhány hónappal ezelőtt élete eddigi legizgalmasabb kalandos útján indulhatott el. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Ez a kalandos út számos szép pillanatot fog még hozni számára, mert a várandósságnál és az anyaságnál nincs szebb és természetesebb dolog. Rendkívül sok gratuláló üzenetet kapott, amikor kiderült, hogy várandós.

Gelencsér Timi, a háborgó tenger hercegnője

Enikő élete ezzel hatalmas fordulatot vett, és megtapasztalhatta, hogy milyen, amikor egy nő várandós. Számos kihívást és különleges pillanatot hordoz magában ez az időszak, ami most egy újabb fog követni, mivel világra hozta a kislányát.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.