Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,70 Ft
Bitcoin
64,043 $

Ikerbabákkal várandós kismamának segített egy rendőr

Egy ikrekkel várandós nő édesapja az autópályán szolgálatot teljesítő egyenruhástól kért segítséget, aki hamar a kórházba jutatta lányát.

Fotó: Unsplash/Fallon Michael
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Máthé Csaba r. törzsőrmester az M3-as autópálya bevezető szakaszán teljesített éppen szolgálatot szerdán, a délutáni órákba, amikor az éppen sebességmérést végző rendőrtől egy férfi azzal kért segítséget, hogy lányánál megindult a szülés.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleményéből kiderül, hogy a törzsőrmester a várandós kismamát a szolgálati autójába ültette, majd megkülönböztető fény-és hangjelzés használatával kórházba vitte, és átadta az orvosoknak. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Miután a kismama világra hozta egészséges ikreit, a gyermekek nagymamája másnap levélben köszönte meg a XV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársának gyors segítségnyújtását.

Az újdonsült nagymama azt is leírta, hogy a kórházba szállítást követően az orvosok a lányát rögtön a műtőbe vitték, és szerencsére minden gond nélkül megszülettek az unokái.​

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.

Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egy jólléti ellenőrzésre érkeztek a helyszínre a rendőrök, a házban azonban már csak a nő holttestét találták meg.