Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Lenyűgöző képeket készített egy űrhajós a Balatonról

Thomas Pesquet francia űrhajós felvételeit eddig is érdemes volt figyelni, ám a Balatonról készült képei különösen elragadóak,

Fotó: ESA/NASA
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Lenyűgöző fényképeket készített a Balatonról Thomas Pesquet francia űrhajós, aki az Európai Űrügynökség (ESA) asztronautájaként jelenleg a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) teljesít szolgálatot – írja az Index.

ESANASA

Pesquet az Alpha misszió tagjaként áprilisban érkezett a Nemzetközi Űrállomásra, és már másodszor dolgozik az ISS fedélzetén. A francia asztronauta a SpaceX Crew Dragon Endeavour űrkapszulájával indult útnak tavasszal Shane Kimbrough és Megan McArthur amerikai és Hoside Akihiko japán űrhajósok társaságában. 

<em>ESANASA<em>

A Balatonról készült és a Flickr képmegosztón közzétett fényképeket június 3. és 18. között készítette, fotói egészen csodálatos látványt nyújtanak. Pesquet fényképeit egyébként ugyanezen az oldalon lehet nyomon követni.

<em>ESANASA<em>
<em>ESANASA<em>

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.