18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Élő Instagram-közvetítésben végeztek ki egy 18 éves ikerpárt

Amália és Amanda Alvest egy szörnyű kivégzésben lőtték agyon, amelyet élőben közvetítettek az Instagramon. A hírek szerint a lövöldözés azért történt, mert a nők „túl sokat” tudtak a drogdílerekkel kapcsolatos incidensekről.

...svg content...Fotó: Unsplash/Hans Vivek
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Két nővért lőttek agyon egy bandák által végrehajtott kivégzésben, amelyet egy szörnyűséges Instagram-livestreamben mutattak be. A lövöldözésről készült felvételeket azóta több ezerszer nézték meg – írja a Mirror.

A fiatal nők holttestét sajnos csak órákkal azután találták meg, hogy megölték őket egy út szélén, egy ingatlankomplexum mögött a brazíliai Pacajusban. Amanda Alves egy hároméves kislányt hagyott hátra, míg ikertestvére, Amália Alves egy mindössze hat hónapos kisfiú anyukája volt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az ügy egyik tizenéves gyanúsítottját letartóztatták a vérengzés gyanújával, a mindössze 17 éves Mateus Abreu-t pedig most hallgatják ki a rendőrök. Videófelvételek rögzítették a testvérek utolsó, megrázó pillanatait, ahogy egymás mellett térdeltek a piszkos úton.

A beszámolók szerint a párost arra kényszerítették, hogy a hajukat kontyba szedjék, mielőtt Abreu a koponyájuk hátsó részéhez emelte a fegyvert, és kilőtte a halálos golyókat. A vádak szerint ezután még két lövést adott le az egyik testvérre, mielőtt a másik áldozat fölé állt, és további négy golyót lőtt a nőbe.

Bár a brazil hatóságok egyelőre nem árulták el az utcai kivégzések konkrét indítékát, a Jornal de Brasília című helyi lap arról számolt be, hogy a nővérek „túl sokat” tudtak a helyi drogkereskedőkkel kapcsolatos incidensekről. A környéken élő helyiek kétségbeesetten hívták a rendőrséget, miután a holttesteket ugyanazon a helyen megtalálták, ahol meggyilkolták őket.

A Diario do Noreste című brazil napilap beszámolójában azt írta, hogy a tinédzser gyanúsítottnak hét korábbi letartóztatása volt. A vádak között szerepelt fegyver jogtalan birtoklása, lopás és szándékos testi sértés 2020-ban és idén.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.