18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,185 $

Kábítószer-túladagolás miatt ráesett, és megölte 4 hónapos kislányát egy libanoni apa

Egy apát azzal vádolnak, hogy megölte 4 hónapos kislányát Libanonban, miután a rendőrség szerint kábítószer-túladagolás közben ráesett.

...svg content...Fotó: CHIRAG K/Unsplash
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 38 éves libanoni Jesse Wayne Craddock ellen egy esküdtszék emelt vádat. Craddock már korábban is börtönben volt Wilson megyében próbaidő megszegése miatt – közölte a rendőrség.

A haláleset április 3-án történt, amikor a rendőröket a Murfreesboro Roadon lévő Travel Innhez hívták. A csecsemő nem reagált, Craddock pedig zavart volt – közölte a rendőrség. A nyomozók szerint Craddock a fentanil hatása alatt a gyermekre esett, és ott is maradt a földön, miközben a gyermek elhunyt – közölte a rendőrség. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

A boncolás során megállapításra került, hogy a csecsemő fulladásba halt bele. A csecsemőt a Vanderbilt Wilson Megyei Kórházban nyilvánították halottnak – közölte a rendőrség. Craddockot korábban kábítószer-birtoklás vádja miatt kezelték és őrizetbe is vették.

A rendőrség tájékoztatása szerint a csecsemő Craddock gondjaira volt bízva, amíg az anya dolgozott. Craddockot elsőfokon gyilkossággal, súlyos gyermekbántalmazással/elhanyagolással és kábítószerrel való visszaéléssel vádolják.

Guardiola magára vállalta a Manchester United elleni Fa-kupa vereséget

A Manchester City edzője szerint neki köszönhető az, hogy a Manchester United nyerte meg az FA-kupát.