Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Bikiniben indult a káprázatos testű Gelencsér Timi szerdája Cipruson

Timinek csodálatosan indult a szerdai napja, és nem is akárhol süt rá a nap, amiért csak irigyelni lehet, és valószínűleg még számtalan különleges fotót láthatunk róla.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz nem szuperlatívuszokban írni Gelencsér Timiről, az egykori szépségkirálynőről, aki egy ideje már a televíziózásban is letette a névjegyét. Még mindig a modellkedés nála a fő irányvonal, de jól látni, hogy a TV2 arcaként egyre több lehetőséget kap.

Az igazi áttörést a Exatlon jelentette számára, ahol először versenyzőként szerethette meg a közönség, majd riporternőként. Mindhárom alkalommal úgy hozta az élet, hogy közel fél éveket maradt Dominikán. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Csodálatos és felejthetetlen időszak ez számára, miközben a Dancing with the Starsban övé lett az első hely Hegyes Berci oldalán. Pályafutása egyik legnagyobb sikere volt ez, ami szintén nagy hatással volt az életére.

Tóth Gabi rendkívül megható videója a kislányáról

Berci személyében egy remek barátra lelt, és azóta több táncos videót is készítettek. Fogalmazzunk úgy, hogy a modell nem felejtette el a tánclépéseket, még mindig nagyon ügyes, jól áll neki ez a sport.

Lapozó: 1 2

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.