Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,53 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,80 Ft
Bitcoin
57,368 $

Tóth Gabi rendkívül megható videója a kislányáról

Gabi is szeret nosztalgiázni, és most egy olyan felvételt osztott meg, amit eddig csak nagyon kevesen láthattak.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mintha csak tegnap lett volna, amikor Tóth Vera színpadra lépett, és elvarázsolta a közönséget, majd nem sokkal később kiderült, hogy a húga, Tóth Gabi szintén nagyon tehetséges. Ritka, amikor egy családban két ennyire tehetséges énekes is felhívja magára a figyelmet.

Vera és Gabi teljesen más karakterek, más vonalon zenélnek, de amikor közösen lépnek színpadra, eggyé válnak. Nem konkurenciái egymásnak, már csak amiatt sem, mert testvérek és remek a kapcsolatuk. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Gabi is töretlenül halad előre, elképesztően nagy rajongói bázissal rendelkezik. Jól bizonyítja mindezt az is, hogy az Instagramon egy lépésre van attól, hogy megközelítse a félmilliós követőtábort. Cikkünk megírásának pillanatában 449 000-et mutatott a számláló.

Gelencsér Timi bombasztikus formában van, látnod kell

A sikeres énekesnő és sztár már egy ideje elsősorban édesanya, független attól, hogy a karrierje is fontos marad számára. A kislánya azonban mindennél fontosabb, akiről időről dőre nagyon aranyos felvételeket oszt meg.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Időközben a rendőrség elfogta azt a 16 éves fiút is, aki kétmilliós kárt okozott A Határ úti metróállomásnál lévő liftben.