Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,26 Ft
Euró
394,59 Ft
Font
465,89 Ft
Bitcoin
60,959 $

2022 első felében érkezik az új iPhone SE

A jelenlegi A14 Bionic chipeket kaphatja meg a következő generációs iPhone SE.

...svg content...Illusztráció
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Minden bizonnyal jövő év első felében kerülhet bemutatásra az Apple megfizethető árú mobiltelefonjának újabb verziója, a 4,7 hüvelykes iPhone SE 3 – számolt be róla a DigiTimes hírportál.

A jelentésből kiderült, hogy az új iPhone SE megkaphatja az 5G-s csatlakozási lehetőséget, valamint az A14 Bionic lapkakészletet is, melynek révén nagyjából olyan teljesítménnyel büszkélkedhet, mint az iPhone 12 mini. Soron kívül Titokban helyezték végső nyugalomra Tompos Kátyát

Ming Chi-Kuo Apple-elemző szerint azokat szeretné a cupertinói techóriás megcélozni, akik egy olcsó 5G-s iPhone-ra vágynak, ám nem akarnak kiadni 500-600 dollárnál többet egy okostelefonért cserébe.

Az első iPhone SE-t még 2016 márciusában dobták piacra, akkoriban az iPhone 5S-t váltotta, amit három évvel korábban bocsátottak értékesítésre. A tavalyi második generációs modell az iPhone 11-ben lévő A13 Bionic lapkát kapta meg, és sokak kedvencévé vált, amiről az eladási statisztikák is tanúskodnak.

A jelenlegi Apple-mobiltelefonok közül az iPhone SE az egyetlen, ami rendelkezik Touch ID szenzorral és Home gombbal, az viszont még kérdéses, hogy ezek a funkciók maradnak-e az új okoseszközökön is, vagy lekerülnek róluk.

Ming Chi-Kuo jövőre prognosztizálja a készülék megjelenését, szerinte az újragondolt változaton már nem notch, hanem egy csepp formájú punch-hole tündökölhet, ezt a pletykát azonban más források még nem erősítették meg, így csak találgatásnak minősül.

Joe Biden majdnem elaludt a színpadon: "Nem voltam túl okos"

Joe Biden amerikai elnök magyarázkodásba kezdett az első televíziós vitája után az amerikai elnökválasztáson, amivel újabb szavazókat veszíthet.