Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Igazi műnőnek nevezték Tolvai Renit, aki megvédte magát

A híres énekesnő rövid és egyértelmű választ adott, és ezúttal is teljesen kulturált stílusban tette ezt meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kevesen lehetnek az országban, akik ne ismernék Tolvai Reni nevét. A még mindig fiatal énekesnő régóta van a pályán, már most rengeteg koncert van mögötte, és megannyi videoklip. Sokak szerint akár Amerikában is meg tudná állni a helyét, mert mindene megvan hozzá.

A nemzetközi karrier egyelőre nem adatott meg számára, de mint mondtuk, még mindig fiatal, nincs oka arra, hogy pánikszerűen viselkedjen. Renit amúgy is egy nyugodt emberként ismerhettük meg a médián keresztül, és nehezen lehet kihozni a sodrából. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Néha vannak, akik ezt megteszik az Instagram oldalán, de a legtöbb alkalommal csak nevet a nagyon bántó hozzászólásokon. Nem mindenki kedveli, mégis követik, ami örök rejtély marad, hogy erre mi szükség van.

Tolvai Reni új bikinis képe csak növelte a levegő hőmérsékletét Mallorcán

Reni egy ideje elhagyta Magyarországot, hogy Mallorcán gyűjtsön energiát a folytatásra, és közben élvezi a mediterrán környeztet. Aki még nem járt a spanyol városban, mindenképpen tegye meg, mert nem csak a tengerpart különleges.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.