Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,123 $

A Barcelona három játékost is elcserélhet, itt a követő opció

Ezúttal az AC Milannal tárgyalhatnak, ahol szintén van egy olyan játékos, akik érdekes lehet számukra, és még fizetniük sem kell érte.

...svg content...Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona a nehéz anyagi helyzete miatt jóformán csak arra támaszkodhat, hogy olyan játékosokat szerez meg, akik szabadon igazolhatóak, lejárt szerződéssel a hátuk mögött. Így érkezhetett meg a Camp Nou-ba Aguero, Depay és Grancia, de még lehetnek más játékosok is, akik hasonló módon csatlakozhatnak.

A Barca ugyanazt az ötletet követheti, mint a Real Madrid, vagyis kölcsönszerződésekkel, esetlegesen cserékkel operálna. A katalánok az Atleticóval már tárgyalásban állnak, hogy Saúl és Griezmann helyet cseréljen egymással, bár ők jobban örülnének Joao Félixnek. Soron kívül Ádám Martin szerint legyőzhetik Németországot az Európa-bajnokságon

Pjanic hasonló módon térhetne vissza a klubjához, a Juventushoz, és nem kizárt, hogy egy harmadik csere is létrejöhet a katalánok részéről. Az AC Milan még mindig nem tudta meggyőzni Romagnolit a hosszabbításról, és mivel kezd náluk betelni a pohár, készek érte meghallgatni az ajánlatokat.

A Barcelona többek között baloldal védőt is keres, és az olasz játékos tökéletesen beleillene ebbe a képbe, aki nemcsak középen képes játszani a védelemben. A Fichajes a cikkében a Sport jelentésén keresztül az írtja, a kialakult helyzet miatt az olaszok nyitottak az egyezkedésre, és már egy esetleges cseréről is beszélnek a Barcelonával.

Pjanic és Coutinho érdekli a milánóiakat, akik készek lennének üzletet kötni. A brazil azonban nem jöhet szóba, mivel ebben az esetben rengeteg pénzt buknának rajta. Milánóban is fontos, hogy a pénzügyi egyensúly megmaradjon, és egy ilyen csere tökéletesen megfelelne számukra.

Évente több millió szívbeteg halálához járul hozzá a környezetszennyezés

Hatalmas egészségügyi fenyegetést jelent, más egyéb környezeti tényezőkkel együtt.