Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,177 $

A Barcelona elnökének titkos átigazolási terve

Egyre inkább körvonalazódik, hogy a katalán sztárcsapat milyen módon tud még igazolni játékosokat a következő hetekben.

...svg content...Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Joan Laporta, a Barcelona elnöke hetek óta dolgozik a távozók listáján, hogy ezzel tovább formálja a csapatot, és végre bejelenthesse Messi új szerződését. Ha bejelentik az egyik játékosuk távozását, akkor ez valóssággá is válhat.

Emellett az elnök újabb igazolásokat tervez Aguero, Depay, Garcia és Emerson mellé, akit lehetséges, hogy azonnal tovább is adnak. Laportának természetesen arra is van terve, hogy milyen módon hozhassanak még játékosokat a Camp Nou-ba. Soron kívül A vízivás mégsem jó a másnaposság ellen?

A jelenlegi gazdasági helyzetükben teljességgel lehetetlen, hogy a Barcelona hatalmas összeget adjon ki az átigazolási piacon. Minden 4 millió euróból, amit egy esetleges eladásból szereznek, csupán 1 milliót tudnak elkölteni.

Ez megnehezíti számukra, hogy 15-20 millió eurónál többet fektessenek egy játékosba, és nagyon kevés olyan top-játékos van, aki ennyiért elhozható. A Fichajes szerint Laporta emiatt előállt azzal a tervvel, hogy kölcsönszerződéseket kötnének.

Moriba, a nagy tehetség távozása még mindig a levegőben lóg, ami nem a legjobb hír a középpályát illetően. Még ha marad is, Laporta szívesen igazolna egy erős, jó labdakezeléssel rendelkező középpályást.

Úgy tudni, hogy Jorge Mendes már felajánlotta számukra Renato Sanchest, aki iránt a Bayern és a Liverpool is érdeklődik. Laporta kölcsönbe szeretné megszerezni a portugál sztárt, vételi opcióval a szerződésben.

Nem ő lenne az egyetlen, aki ezzel a stratégiával érkezne, és az elnök reméli, hogy sikerül mindezt megvalósítaniuk, akár vételi opcióval, akár anélkül, mert minél hamarabb megerősítenék a keretüket. Egy kölcsönszerződés nem kerülne többe pár millió eurónál, amit még ki tudnának fizetni.

Legnagyobb szükségük egy új középpályásra és egy új balhátvédre, egy középhátvédre és egy egy kilencesre lenne.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.