Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,80 Ft
Euró
398,20 Ft
Font
471,68 Ft
Bitcoin
67,168 $

Videón Tóth Andi táncóra közben, már most vadítóan mozog

A háttérben javában zajlanak a felkészülések a Dancing with the Stars második évadára, aminek Tóth Andi és Andrei Mangra nagy esélyesei lehetnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Andrei Mangra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars első évada is rendkívül szórakoztató és látványos volt. Egy pillanatra sem unatkozhattunk, a produkciók mellett extra tartalmakat is kaptunk, mindig történt valami az élő adás ideje alatt.

A készítők semmit sem bíznak a véletlenre, és már az új mezőnnyel növelték a tétet, amelynek többek között Dobó Kata, Demcsák Zsuzsa és Tóth Andik is tagjai. Már önmagában ez a trió miatt is érdemes lenne figyelni az eseményeket, de még mellettük is számtalan résztvevő van, akik nagy show-t ígérnek. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Árpa Attila is az egyik kedvenc lehet, aki valószínűleg meglepetést fog okozni, de Kamarás Ivánról sem feledkezhetünk meg. Kivétel nélkül minden duó érdekes és látványos, bár vannak, akik már most nagy figyelmet kaptak a médiában.

Majka rettentően hálás, el is mondta, miért

Andi és Andrei duója egyértelműen közéjük sorolható, minden szempontból megvan közöttük az összhang, ez már a táncórákon is tisztán látszik, amiről most kaphattunk egy rövid videót. A fiatal énekesnő mozgásával biztosan nem lesz baj, és még hol a vége…

Lapozó: 1 2

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.