Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Majka rettentően hálás, el is mondta, miért

Az elmúlt hétvégén tapasztalt időjárás sokak számítását húzta keresztül, mondhatni teljesen elmosta az eső a terveiket.

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nyáron soha nem könnyű tervezni, mert lehetséges, hogy abban a néhány napban ugyan meleg lesz, rendszeresek a viharok, így a strandolást azonnal kilőhetjük a programból. Ugyanez igaz a koncertekre is, mivel szabadtéren ilyen körülmények között nem lehet eseményt rendezni.

Szóval nagy szerencse is kell ahhoz, hogy mikor megyünk el nyaralni, például a Balatonra, bár számos más program is létezik a napozás és az úszkálás mellett, ugyanakkor tény, főként a vízre gondolunk, ha megindulunk a „magyar tenger” felé. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Majkának és csapatának is szembesülnie kellett azzal, hogy az időjárás finoman szólva sem volt kegyes az elmúlt hétvégén, különösen Balatonon. Tilla például a tó közepén szembesült azzal, hogy a természet ereje mire képes, ha az ember vízen van.

Majkáék is kémlelték az eget, hátha elkerüli őket a rossz idő, mivel szombat este fellépésük lett volna Siófokon. Az időjárás azonban nem volt kegyes velük, és láthattuk a videóból, hogy rendesen küzdöttek az elemekkel.

Lapozó: 1 2