Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,331 $

Eltűnt egy 17 éves lány egy budapesti kórházból

A rendőrség most a lakosság segítségét kéri az eltűnt lány ügyében.

...svg content...Fotó: A police.hu oldalon közzétett fotó az eltűnt Farkas Boglárka Ildikóról.
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 17 éves Farkas Boglárka Ildikó eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal lány 2021. július 17-én 17 óra 30 perckor egy fővárosi kórházból ment el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. Orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Farkas Boglárka Ildikó 170 centiméter magas, kék szemű.

Fotó A policehu oldalon közzétett fotó az eltűnt Farkas Boglárka Ildikóról

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezekre az Apple eszközökre már nem érkezik több frissítés

Az iPadek, Macek és Apple Watchok esetében is vannak olyan készülékek, amelyek nem fogják megkapni az idei rendszereket.

Miért nem látjuk jól a színeket a sötétben?

A sötétben az élénk színek szürkévé fakulnak, és nehéz őket megkülönböztetni egymástól, aminek oka az emberi szem fotoreceptoraiban, a pálcikákban és csapokban keresendő.