Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Schobert Norbi amerikai csodaautóval vitte Rácz Gézát, de ez még mind semmi

A fiatal fiú, aki már több mint 100 kilótól szabadult meg, élete egyik legkülönlegesebb élményén vehetett részt, és Schobert Norbi tartotta az ígéretét.

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Norbi nagy sikertörténete Géza, akinek gyorsan a segítségére sietett, és mindent megtett azért, hogy a fiú még sokáig az élők között legyen. Ehhez drasztikus fogyásra volt szüksége, és az elmúlt egy évben a kitartásának is köszönhetően több mint 100 kiló zsírtól vált meg.

Ez pedig olyan teljesítmény, amire joggal lehet büszke, és minden egyes leadott kilóval tett azért, hogy az életét meghosszabbítsa, mert eldöntötte, más utat akar követni. Normális életre vágyik, igazi határok nélkül, amiben Norbi segít neki. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A fitneszguru korábban megígérte, hogy elviszi egy körre Gézát a születésnapjára kapott 1976-os Cadillac Eldorado típusú amerikai autójával, amit egyenesen imád. Erről készített egy videós anyagot a Facebookon keresztül.

Azok, akik imádják az autókat, érdemes meghallgatniuk, milyen szépen duruzsol a 8.2-es gép, fantasztikus élmény lehet egy ilyen autót vezetni és abban utazni. Norbi kiemelte, nem jobbkormányos az autó, csak tükörszelfivel forgatták a videót.

Ebben a pikáns szettben jelent meg Tóth Andi a DWS 2 eseményén

A videóban elhangzottak szerint Géza még nem talált olyan autót, ahol átérné a biztonsági öv, és ez az amerikai verdában sem volt másképp, ami egy oldtimer, és 1976-ban még nem szerepelt a biztonsági rendszerek között a biztonsági öv.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.