18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Másod-, és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett két sajólászlófalvai kisfiú

A gyermekeket jelenleg kórházban ápolják, orvosaik szerint azonban hosszú felépülés vár rájuk.

...svg content...Fotó: Unsplash/Piron Guillaume
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A tragikus baleset kedden történt, amikor a két gyerek egymással játszott, de a játék végül tragédiába fulladt. A kisfiúk jó barátok, együtt járnak a Sajószentpéteri általános iskolába.

A balesetről egyelőre nem közöltek pontos információkat, annyit tudni, hogy mindkét gyereket másod, illetve harmadfokú égési sérülésekkel került kórházba. Orvosaik szerint hosszú és fájdalmas felépülési idő vár rájuk, a családjaik pedig minden erejükkel azon vannak, hogy biztosítani tudják számukra az ehhez ideális körülményeket. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Tények szerint a családok szűkölködnek, így mindenképp kihívást jelent számukra a steril szoba, illetve egy rendes fürdőszoba kialakítása, ehhez segítséget is kérnek az esetleges támogatóktól.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.