Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Felgyorsították az iPhone 13 gyártási folyamatait

A cupertinói techóriás mindent bevet annak érdekében, hogy az iPhone 13 modellszéria a cég legsikeresebb termékévé avanzsáljon.

Illusztráció/MacRumors
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Apple az idei iPhone 13 modellek esetében 90 millió legyártott példánnyal szeretné zárni az értékesítéseket, ami a tavaly megjelent iPhone 12 szériához képest 20 százalékos emelkedésnek számít, hiszen belőlük 75 millió darabot állítottak elő.

A MacRumors portál értesülései szerint ugyanazzal a négy típussal rukkolhatnak elő, mint tavaly, tehát egy minivel, egy alapmodellel, egy Pro-val, illetve egy Pro Maxszal, a megjelenés pedig valamikor szeptember-október tájékán várható. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Legalább az egyik modell LTPO kijelzővel lesz felszerelve, ami elengedhetetlenül szükséges a 120 Hz-es képernyőfrissítési sebesség eléréséhez. További újdonság, hogy szűkebbé válik a notch, illetve jelentősen feljavítják a kamerákat, valamint a chipet, ami azonban ugyanúgy a jelenlegi 6 magos A14 alapjaira épülhet.

Habár sokan szeretnék, ha eltűnne a mobiltelefonról a Face ID-t és egyéb szenzorokat tartalmazó notch, az Apple tervei között nem szerepel az eltávolítása, bennfentes iparági szivárogtatók egybehangzó véleménye szerint még a 2022-es modelleken is maradni fog az apró szigetecske a készülék tetején.

Az új iPhone-okkal egyetemben a gyökeres ráncfelvarráson átesett 14 és 16 colos MacBook Pro laptopokat is bemutathatja majd az Apple, melyek megkapják a cég továbbfejlesztett M2-es chipjeit, melyekkel bődületes teljesítményre lesznek képesek a hordozható számítógépeik.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.