Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Sarka Kata valami elképesztően szexin néz ki ebben a szettben

Sokan csak az állukat kereshették Sarka Kata legújabb képét követően, amit meg is tudunk érteni, mert igen magasra tette vele a lécet.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata mindig is bombasztikusan nézett ki, de valahogy évről évre egyre jobb és jobb. Nyilván vannak negatív kommentelők, akik bántják a kinézete miatt, amit már túlzásnak, vagy túl vékonynak tartanak, de a többség elismeri, hogy Magyarország egyik legszebb és legvonzóbb nőjéről van szó.

Ehhez kétség nem férhet, számtalan kép készült már róla az évek alatt, és háromgyermekes édesanyaként úgy néz ki, mint egy fiatal fitneszmodell. Bámulatos, hogy mennyit képes fejlődni, még mindig. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Rengeteg futott kilométer van mögötte, ami talán a legkedvesebb hobbija, és közel sem amatőr szinten mozog benne. Kiváló eredményei vannak, és folyamatosan karban tartja magát a sporttal.

Dancing with the Stars 2: hatalmas bejelentések, itt az új mezőny, Tóth Andi is elindul

„Minden ember életében… csak egy nő létezik, akivel a tökéletes harmónia szintjére tud jutni, s ugyanígy minden nő életében csak egyetlen férfi létezik, akivel teljessé válhat. Az egymásra találás azonban a Sors apró dolgaitól függ.” – írta a legújabb posztjában Susanna Tamaro szavait idézve.

Lapozó: 1 2