Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Fucsovics Márton olimpiai éremre hajt Tokióban

Jó esélyekkel várhatja az olimpiát a magyar tenisztár, aki akár a döntőig is eljuthat, erre minden esélye adott lehet.

Fotó: Pixabay
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Érmet szeretne nyerni Fucsovics Márton a jövő pénteken kezdődő tokiói olimpia tenisztornáján. A wimbledoni negyeddöntőjével a világranglista 48. helyéről a 39-edikre ugrott magyar játékos az M1 aktuális csatornának szerdán elmondta, a héten idehaza készül az ötkarikás szereplésre.

„A londoni Grand Slam-torna után jól jött öt-hat nap pihenő, de mától már keménypályán edzek életem első olimpiájára” – jelentette ki a 29 éves teniszező. „Hétfőn utazom Japánba, ott néhány nap akklimatizálódás következik, majd jövő szombaton rajtol a verseny. A távol maradó sztárok nélkül is erős mezőnyt várok, lesznek ott top 10-esek is, és remélem, sikerül érmet szereznem, de ahhoz nagyon jól kell játszanom.” Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Egyre közelebb a Barcelona és az Atletico Madrid a nagy cseréhez

Ami a vegyes párost illeti, Fucsovics közölte, a helyszíni nevezésnél derül majd ki, hogy felférnek-e Babos Tímeával a főtáblára. Babos – aki női párosban indul Tokióban, Jani Réka oldalán – kedden csípősérülés miatt feladta egyes mérkőzését a budapesti tornán, és egyelőre bizonytalan, hogy vállalja-e az olimpiai részvételt.

Forrás: MTI

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.