Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,43 Ft
Euró
396,78 Ft
Font
475,70 Ft
Bitcoin
64,575 $

Rengeteg a közúti baleset országszerte

Vas, Csongrád és Heves megyében is a felismerhetetlenségig roncsolódtak az autók.

...svg content...Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Nyolc métert zuhant egy kisbusz, miután letért az útról, többször megpördült, és átszakította a szalagkorlátot Vas megyében. Az autónak szinte ép eleme sem maradt, a jármű sofőrje csodával határos módon mégis saját lábán tudta elhagyni a kisbuszt – a Tények információi szerint azért, mert a baleset idején be volt kapcsolva a biztonsági öve, ez menthette meg az életét.

A Csongrád-Csanád megyei Zákányszék határán egy furgon egy kanyarban letért az útról és akkora erővel csapódott egy fának, hogy az ütközés következtében a motor kiszakadt a járműből. Soron kívül Az utolsó pillanatokban bukott pontokat a Real Madrid, hiányzott Mbappé

A furgon sofőrje súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba, miután egy szabadnapos tűzoltó segítségére sietett, és megkezdte az újraélesztését, amíg a mentők a helyszínre érkeztek. 

Heves megyében úgy megpördült egy fiatal az autójával, hogy a jármű felborult. A Tények információi szerint a személygépjárművön csaknem tízéves téligumi volt a baleset idején.

Az autó szélvédője kiszakadt, ablakai kitörtek, és visszapillantóját is elvesztette a baleset során. A 21 éves sofőr azután vesztette el a jármű feletti uralmát, hogy a vizes aszfalton megcsúszott Eger felől Szarvaskő irányába vezető útján.

Kiderült a Michigan-tó fenekén felfedezett furcsa körök rejtélye

Két évbe került, mire végre rájöttek, mi okozhatta a mélyedéseket a tó alján.

Sztárbox: videón Árpa Attila és Bárdosi Sanyi ökölcsatája Koko bíráskodásával

Sokan azt várhatták, hogy Árpa Attila és Bárdosi Sanyi csúnyán egymásnak fognak esni, ami végül ugyan elmaradt, így sem unatkozhattunk.