Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,95 Ft
Euró
397,03 Ft
Font
476,90 Ft
Bitcoin
63,644 $

Erre az időjárásra még az OMSZ is azt mondja, hogy „brutális”

Az elmúlt napok időjárása nagyon sok munkát adott a tűzoltóknak, és megannyi kár keletkezett a vihar miatt országszerte. Ez az a pont, amikor már az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) is azt mondja: „ez már kiérdemli a brutális jelzőt”.

...svg content...Fotó: Facebook/OMSZ
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az OMSZ Facebeook-oldalán adott hírt az elmúlt nap időjárási viszontagságairól, s azt írják, a várakozásoknak megfelelően elég keményre sikerült a pénteki nap.

A mért adatokból is jól látszik, hogy többfelé alakultak ki heves zivatarok, szupercellák, éjszaka pedig az Alföldön egy MKR (Mezoléptékű Konvektív Rendszer) is végigvonult. Soron kívül Magyar Péter célja, hogy fél éven belül megelőzzék a Fideszt

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az ország több részéről, Budapestről és környékéről is jelentettek dió vagy tojás nagyságú jégdarabokat. Az Időkép is részletesen beszámolt a viharról, a jég okozta károkról. Kőszegről, Bicskéről, Törökbálintról és a főváros több pontjáról is készítettek felvételeket.

Magyar Péter Vogel Evelin felvételeiről: lehetnek rajta kellemetlen részek

Ugyanakkor hozzátette, ezeken a felvételeken nem lesznek hallhatóak bűncselekmények, ahogyan árulás sem.

Életmentő kütyü, ami most akciósan szerezhető be ezekben a boltokban

Közeleg a fűtési szezon, amivel együtt jár a szén-monoxid-mérgezéses esetek megnövekedése is. Annak érdekében, hogy megelőzzük a bajt, érdemes beszerezni egy szén-monoxid-jelző készüléket, amihez most kedvező áron lehet hozzájutni egyes boltokban.