Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

A magyarok után a briteket is megbírságolta az UEFA a szurkolók viselkedése miatt

Az UEFA 25 630 fontra ( 10,7 millió forint) büntette az angol labdarúgó-szövetséget, miután az angol szurkolók lézerrel világították meg a dán Kasper Schmeichelt, ezzel megzavarva a játékost.

Fotó: MLSZ
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az UEFA 25 630 font pénzbírsággal sújtotta az angol labdarúgó-szövetséget (FA) a szurkolók Euro 2020 elődöntőjének Dánia elleni győzelme során tanúsított viselkedése miatt, amelynek során többek között lézerrel világítottak a dán kapusra, Kasper Schmeichelre.

A büntetés, amelyet szombaton erősített meg az európai szövetség, figyelembe veszi a Wembleyben a himnuszok alatt történt rendbontásokat és a stadionon belüli tűzijátékok használatát is.

Az FA-t a mérkőzés után vádolták meg a három szabálysértéssel, a szankciókat pedig az UEFA ellenőrző, etikai és fegyelmi testülete mérlegelése után szabták ki – írja a Sky Sports.

Minden várakozást felülmúlt a NASA új kommunikációs rendszere

226 millió kilométerről kaptak üzenetet az egyik szondájuktól.

Divat, pénzkidobás vagy tényleg hatékony a szemránckrém? Szakértők válaszolnak

A szemkörnyékápolók hatékonyságát illetően megosztóak a vélemények: van, aki imádja őket, míg más azt gondolja, hogy nem sok hasznuk van. Most szakértők mondták el, mit érdemes tudni ennek kapcsán.