Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Kim Kardashian egy falatnyi bikiniben mutatta meg magát

A Kardashian-család leghíresebb tagja ezúttal sem aprózta el a dolgot, és egy falatnyi bikiniben jelent meg, már ami az alsó részt illeti.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian West
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Most, hogy elkezdődött a bikiniszezon, és az emberek tömegével mennek strandra, a partokra, úgy tűnik, mintha kevesebb lenne az egyrészes fürdőruhát hordó nő, mint tavaly. Legalábbis eddig ezt tapasztaltuk a különböző helyeken, ami érdekes.

Ennek is fürdőruhának is megvan a maga különlegessége, és rendkívül divatos tud lenni, bár vannak, akik a kétrészesre esküsznek, hogy a lehető legjobban tudjanak lebarnulni. Az egyrészes szett igazi előnye, hogy sokszor el lehet takarni vele a felesleges kilókat. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Szóval mindkét verzió mellett vannak érves, és vannak, akik először bikiniben napoznak, és amikor már kellőképpen lebarnultak, kétrészesre váltanak. Sok új darab került a piacra, de ez szinte minden szezonban így van.

Szexi bikiniben jetskizett Ronaldo szerelme

Kim Kardashian egyenesen diktálni képes a divatot, többek között a bikinik területén is. Számtalan modellt láthattunk már rajta, melyek között igazán különleges darabok is voltak. Ebből mutatott be nemrég egy újabbat magán.

Lapozó: 1 2