Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
388,74 Ft
Font
451,91 Ft
Bitcoin
62,639 $

Elfutott az ellenőrzést végző rendőrök elől egy jogsi nélkül vezető sofőr Miskolcon

Amikor észrevette, hogy az járőrök ellenőrzést végeznek, félreállt az autóval és elfutott.

Fotó: Facebook/Magyar Rendőrség
Epic

Kornis Vivien

Szerkesztő

Egy férfit korábban eltiltottak a járművezetéstől, Miskolcon mégis a volán mögé ült még májusban. Amikor azonban észrevette, hogy a járőrök éppen álló ellenőrzést tartanak ott, amerre tart, még az intézkedés megkezdése előtt elejét vette a dolgoknak.

A vezetői engedély nélkül közlekedő, 27 éves miskolci férfi az egyenruhásoktól távolabb megállt az autójával, és egészen egyszerűen kiszállt kocsiból, majd elfutott, hogy megússza az ellenőrzést. Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

A rendőrök adatgyűjtésük során azonban sikeresen megállapították a sofőr kilétét, és a vizsgálók 2021. május 25-én gyanúsítottként hallgatták ki – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleményében.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a járművezetők figyelmét az eltiltás hatálya alatti vezetéssel kapcsolatos jogszabályváltozásra, mely szerint 2021. május 14-e óta, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet, bűncselekményt követ el!