Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,08 Ft
Bitcoin
62,691 $

Kiszivárgott az új Motorola mobiltelefonok specifikációja és dizájnja

Az Edge 20 és az Edge 20 Pro a gyártó legújabb okostelefonjaiként a középkategória császárai lehetnek, bár erős kihívókkal kell majd szembenézniük.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az alapváltozat egy 2,4 GHz-es órajelű CPU-val érkezik, így valószínűleg a Snapdragon 778G lapkakészlet duruzsolhat a szívében, míg a Pro verzió egy 3,2 GHz-es processzort kapott, ami Snapdragon 870 chipre utal – olvasható a GSM Arena beszámolójában.

A Motorola Edge 20 Kínában három memória-tárhely kombinációban lesz kapható: 6/8/12 GB és 128/256/512 GB. A TENAA leírásában általában részletesen szokták jellemezni a kamerarendszert is, az új készülékek kapcsán azonban csupán annyit tudhattunk meg, hogy a szenzorok 8 megapixelnél nagyobb felbontással rendelkeznek. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Az Edge 20 hátulján jelzőlámpához hasonló szigetben foglalnak helyet a kamera lencséi, és bár csupán kék színben csodálhattuk meg a mobilt, előreláthatólag öt további színárnyalatban lesz kapható.

Az Edge 20 Pro minden bizonnyal a gyártó zászlóshajójaként lesz belengetve, az alapdizájn viszont változatlan, egyetlen különbség a periszkópkamera jelenléte, ami egy négyzet alakú kialakítással büszkélkedhet.

Mindkét okoseszköz OLED kijelzővel lett ellátva, és egy dedikált Google Asszisztens gombot is ráraktak, aminek valljuk be, nem sok értelme volt, bár a kínai piacon lehetséges, örülnek ennek az újításnak.

Arról egyelőre nem esett említés, mikor várható a hivatalos bemutató, ám minden bizonnyal a techvállalatot ismerve nyár végén bejelentésre kerülhet mind az Edge 20, mind az Edge 20 Pro is.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.