Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Így még biztosan nem láttuk Tóth Gabit

Tóth Gabi mindig meg tudja lepni az embert, és olyan képeket is megoszt magáról, amik abszolúte váratlanok.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi minden szempontból az egyik legnépszerűbb sztárja Magyarországnak, aki az éneklés mellett a televíziósában is letette a névjegyét, és mindkét nagy kereskedelmi televíziónál dolgozott az utóbbi években.

Jelenleg a TV2 családjának tagja, és gőzerővel készítik a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadát, aminek ő lesz az egyik főszereplője a zsűriszékben. Már nem kell sokat várnunk az új évadra, így az is kiderül, hogy Gabi kikben lát igazán nagy potenciált. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

Addig sem hagy bennünket unatkozni, és édesanyakánt számos olyan kaland szereplője, amikben eddig nem lehetett része. Anyaként, szülőként az ember sok olyan dolgot tapasztal meg, melyek igazán különlegesek, főleg ha még kép is készül róluk.

Gelencsér Timi autója teljesen átalakult, íme az „új” verda

Most épp egy nagyon vicces szelfit osztott meg magáról, ahogy az egyik szeme „helyére” egy játék került. Valószínűleg a kislánya is jót nevetett a jeleneten, és a rajongók szintén imádták a pillanatfelvételt, ami jó emlék marad.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Magyar Péternek: „Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot”

Orbán Viktor nagyon határozottan üzent Magyar Péternek az 1956-os megemlékezésének ideje alatt Budapesten, a Millenárisban.