Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,583 $

Videón, ahogy Tóth Andi a tűző napon twerkel

A fiatal énekesnő nagyon lazára vette a figurát ebben a forróságban, de neki még ez is jól áll, és a szettje sem gyenge.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi meghatározó figurája lett a médiának, a közösségi médiának, és a zeneiparnak. Egyre többen és többen beszélnek róla, hol negatívan, hol pozitívan. Egy biztos, mindig felvetődik valami miatt a neve.

Noha Andinak nem célja ez, a karaktere mégis arra sarkallja az embereket, hogy megállás nélkül beszéljenek róla, ugyanakkor az utóbbi időben sokakat állított maga mellé az új albumával, ami remekül sikerült. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Az ehhez készült dalokhoz klipeket is gyártottak, amik pedig szép megtekintéseket érnek el a YouTube-on. Nem kevés megtekintésről beszélünk, és ez is csak azt jelzi, hogy az embereket nagyon is érdekli Andi munkássága.

Ronaldo hamar kiesett az Eb-ről, a kockái azonban nem tűntek el a hasáról

Ez akkor is igaz, ha épp nem kedvelik őt, mégis megnézik a tartalmait, de olyat is találni, aki ugyan a karakterével nincs kibékülve, kedveli a hangját és szereti a számait. Nem egy sztárra jellemző ez a tulajdonság, és Andi beletartozik ebbe a körbe.

Lapozó: 1 2

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Lezuhant egy autós egy felüljáróról Miskolcnál

Súlyos baleset történt Miskolcnál, ahol egy autós egy felüljáróról zuhant le ismeretlen körülmények között.