Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Késes támadás történt a düsseldorfi repülőtéren, egy ember megsérült

Egy ember megsérült egy késes támadásban a düsseldorfi nemzetközi repülőtéren – közölte kedden a német szövetségi rendőrség.

Fotó: Flickr/eSonic
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Korábban a Focus német magazin a rendőrség szóvivőjére hivatkozva azt közölte, hogy a düsseldorfi nemzetközi repülőtér indulási terminálja előtt késeléses incidens történt, amelynek következtében egy ember megsérült.

Az elkövető jelenleg még szökésben van, a szövetségi és a tartományi rendőrség keresi – közölte a Focus német magazinnal a szövetségi rendvédelmi szervek szóvivője. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

A sérültet kórházba szállították, a késes támadó indítékai egyelőre tisztázatlanok.

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.

Lisztes Krisztián szerint a Ferencváros a legjobb csapat az NB1-ben

Lisztes Krisztián fia góllal és gólpasszal tért vissza a sérülését és a nehezebb időszakát követően, de még mindig nagyon fiatal, sokat fejlődhet a jövőben.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.