Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,31 Ft
Euró
396,98 Ft
Font
475,27 Ft
Bitcoin
66,036 $

200 ezer forint jutalomban részesül, aki segít a rendőrségnek a képen látható nő felkutatásában

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki Sztojka Gyuláné tartózkodási helyének megállapítása érdekében.

...svg content...Fotó: Unsplash/Bill Oxford
Belföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot adott ki Sztojka Gyuláné 42 éves esztergomi lakos ellen, mivel a rá kiszabott 3 év 2 hónap börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg – olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon megjelent közleményében.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, azaz kétszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

Forrás: police.hu

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Sztojka Gyuláné felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.  

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Megmenekülhet a lepusztult óriásteleszkóp, ami egy James Bond filmben is szerepelt

Dollármilliókból próbálják meg fenntartani, ami így sem lesz könnyű feladat.