18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Eltemették a szén-monoxid mérgezésben elhunyt négytagú családot

Közös sírban helyezték örök nyugalomra a négytagú családot, akik nemrég szén-monoxid mérgezés következtében vesztették életüket.

...svg content...Fotó: Unsplash/Sandy Millar
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Hétfőn kísérték végső útjukra azt a tarpai orvost, feleségét, és két kisfiukat, akik nemrég szén-monoxid mérgezés következtében vesztették életüket. A család négy tagjának holttesteire a tűzoltók találtak rá – derül ki a Tények tudósításából.

Egy nap az orvos nem ment be dolgozni a tarnai rendelőbe, ezért a rendőrök kimentek otthonához, egy társasház földszinti lakásához, majd a tűzoltók és a mentők is a helyszínre érkeztek. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Az ajtót a tűzoltók törték be, hogy a lakásba bejuthassanak. Azonnal tudták, hogy baj van: a két gyermek és az anya holttestére a kanapén bukkantak rá, míg az édesapáéra a fürdőszobában. Napokkal azelőtt veszthették életüket.

Halálukat szén-monoxid-mérgezés okozta, valószínűleg a vízmelegítő és a légkondicionáló berendezés közös használata okozhatta a tragédiát, a szén-monoxid-jelző pedig nem működött a lakásban.

A családot közös sírba temették, szeretteik, barátaik zokogva búcsúztak el tőlük, mielőtt örök nyugalomra helyezték volna őket. A gyermekek játékait, plüssiket is a sírban helyezték el.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.