Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Lehengerlő Fásy Zsüli formája, nagyon szexi

Fásy Ádám különösen büszke lehet a lányra, sokat fejlődött és rendkívül látványos a formája, ami rengeteg nőnek jelenthet motivációt.

Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sok sztár már egészen fiatalon bemutatta a gyermekeit, bár akkoriban még igen más volt a világ, és a közösségi média sem létezett. Manapság ezzel sokkal óvatosabbnak kell lennünk, mert az emberek egy része már a közösségi médián keresztül is nagyon durva és bántó tud lenni.

Ma más gyereknek lenni, mint akkor és azóta a sztárok gyermekeik is felnőttek. Jó példa erre Gáspár Evelin és Fásy Zsüli, akiket sok esztendővel ezelőtt még igen fiatalon ismerhettek meg a nézők, rajongók. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Egyesek pedig igen sértő szavakkal illették őket. Közben olyannyira felnőttek, hogy kész nőként jelentek meg a médiában, ráadásul nem is akárhogyan, amire joggal lehetnek maximálisan büszkék, ideértve a családjukat is.

Oczella Eszter megmutatta, milyen egy tökéletesen kerek fenék

Mindketten remek formába kerültek, és egyenesen lenyűgözik a követőket, akik általában szóhoz sem jutnak. Zsüli is kezd aktívvá válni, és ha igazán ráérez erre a világra, sokkal népszerűbb lehet, mint azt gondolná.

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón az Újpest 7-0-s győzelme a Diósgyőr ellen

Egy több mint fontos mérkőzés várt az Újpestre a Diósgyőr ellen, ugyanis a bennmaradás volt a tét, miután veszélybe került az NB1-es tagságuk.