Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,274 $

200 km/órával csapódott egy kamion hátuljának egy autó hajnalban

A személygépjármű sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés következtében, hogy a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

...svg content...Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Hatalmas sebességgel, csaknem 200 km/órával csapódhatott egy kamion hátuljának egy személygépjármű az M30-as autópályán Hejőszalontánál, hétfőn hajnalban.

Az 53 éves kisvárdai férfi autója a becsapódást követően megpördült, majd a belső szalagkorlátnak ütközött – számolt be róla a Tények. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa elmondta, hogy a baleset helyszínére azonnal két mentőegységet riasztottak, de az ütközés során olyan súlyos sérüléseket szenvedett a férfi, hogy életét már nem tudták megmenteni.

Testét csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani tűzoltók a teljesen összeroncsolódott autóból – mondta el Hudák Andrea tűzoltó alezredes.

A hatóságok a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta az autópálya érintett szakaszát, a forgalom csak órák után indulhatott újra a halálos baleset után.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.