18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Akkora gázt adott egy BMW-s, hogy maradandó károsodással járó baleset lett a vége

Újabb baleset történt egy sofőri felelőtlenség miatt, ezúttal szombat este Nagybányán, ahol egy nagy sebességgel közlekedő autós telibe talált egy buszmegállót.

...svg content...Fotó: Illusztráció/MTI Fotó: Balogh Zoltán
Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Egy bevásárlóközponthoz közeli buszmegálló padján várakozott egy fiatal pár szombat este, amikor nem messze a megállótól zöldre váltott a lámpa egy útkereszteződésben, az ott várokozó BMW-s pedig óriási sebességgel lőtt ki – írja a román Maszol hírportál.

A gépkocsit vezető 20 éves sofőr röviddel ezt követően elvesztette uralmát az autó felett, amely előbb megpördült, majd telibe találta a buszmegállót.

Az ott várakozók közül sokaknak szerencsére sikerült elugrania, azonban a fiatal házaspár a padon ült, így még csak ideje sem volt arra, hogy elkerüljék a balesetet.

Az autó beléjük rohant, aminek rendkívül súlyos sérülés lett a vége: a 21 éves nő a helyszínen elvesztette a lábát, míg 24 éves férje nyílt törést szenvedett a jobb lábán.

A házaspárt a nagybányai sürgősségi kórházba szállították, míg a helyszínre érkező rendőrök megszondáztatták a 20 éves sofőrt, alkoholtesztje azonban negatív lett.

Mint a hírportál is kihangsúlyozta, a fiatal sofőr ellen súlyos testi sértés okozása miatt eljárást indítottak a rendőrök.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.