Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Egy tökéletes kép Vasvári Vivienről és jóképű párjáról

Esküvőn jártak a szerelmesek, akik rendkívül csinosan és divatosan öltöztek fel, és volt, aki azt írta a poszt alá, hogy a híres modell a legszebb nő a világon.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasári Vivien egy megunhatatlan karakter, hiába láttunk már róla sok száz képet az évek alatt. Az egyik legismertebb híresség és modell Magyarországon, hatalmas rajongótáborral a háta mögött, akik közül sokan egyenesen imádják őt.

Érzékeltetésképpen, Vivien Instagram oldalát már lassan 590 000-en követik, alig pár ezerre van attól, hogy átlépje ezt a számot, és megközelítse a 600 000-et. Az egy újabb nagy mérföldkő lesz a karrierjében, bár eddig sem panaszkodhatott, valószínűleg sokan szeretnének vele dolgozni a márkák közül. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Vivi sok szempontból tökéletes reklámarc, főleg a divat világában. Csak meg kell nézni róla a képeket, és láthatjuk, hogy sportosan, illetve elegánsan is nagyon magas szinten mozog. Amikor pedig bikinit hord, szinte megáll az idő kereke.

Kourtney Kardashian bedobta a hét legkomolyabb dekoltázsát, nem gyenge

Legutóbb esküvőn járt a párjával, akivel tökéletesen összeillenek. Ezúttal is figyeltek az apró részletekre, és mintha csak egy fotózásról érkeztek volna meg. Abszolúte megvan közöttük az összhang, és sugárzik belőlük a boldogság.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.