Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Sértetlenül megúszta súlyos autóbalesetét az Arsenal focistája

Brit sajtóbeszámolók szerint súlyos balesetet szenvedett az Arsenal ifjú angol focistája, AInsley Maitland-Niles.

Az Arsenal játékosai: elsõ sor b-j: Alexandre Lacazette, Lucas Torreira, Ainsley Maitland-Niles, Sead Kolasinac, Nacho Monreal és Mesut Özil; hátsó sor b-j: Granit Xhaka, Sokratis Papastathopoulos, Petr Cech kapus, Laurent Koscielny és Pierre-Emerick Aubameyang a labdarúgó Európa-liga döntõjében a Chelsea ellen játszott mérkõzés kezdete elõtt a bakui Olimpiai Stadionban 2019. május 29-én. MTI/EPA/Makszim Sipenkov
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A 23 éves, középpályásként és szárnyvédőként is bevethető játékos ugyanis felborult a Mercedes G-Wagon típusú gépkocsijával, miután összeütközött egy másik autóval egy forgalmas autóúton szerda reggel – írja a The Sun.

Az Arsenal szóvivője megerősítette, hogy tudomással vannak az autóbalesetről és valóban Maitland-Niles volt érintett benne, de a klub közleménye szerint a játékos sértetlenül megúszta a balesetet, azóta pedig otthonában pihen. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Helyszíni beszámolók szerint szinte csodával határos, hogy karcolások nélkül megúszta a balesetet az angol focista, ugyanis súlyos volt maga a csattanás. A másik autó idős sofőrje a szemtanúk szerint szintén megúszta súlyos sérülés nélkül a balesetet.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.