Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,90 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
457,83 Ft
Bitcoin
60,498 $

EB: Nagyon jól járt a szenvedélyes drukkolásával mémmé vált svájci szurkoló

Mindenkinek feltűnhetett a Svájc – Franciaország Európa-bajnoki mérkőzésen az a szemüveges, szakállas fiatalember, aki nemzetének minden mozzanatát heves érzelmekkel reagálta le.

Twitter/Jan Hedji
Epic

Nagy Noel

Szerkesztő

A fiatalember – polgári nevén Luca Loutenbach – gyorsan mémmé vált ezt követően, nagyon sok humoros kép született róla, különösen két mozzanatából: amikor aggódik Svájcért, illetve amikor kitörő örömmel fogadja nemzete jó teljesítményét.

A mérkőzés 87-ik percében ugyanis az volt látható, ahogyan Loutenbach teljesen megsemmisülve figyeli, ahogy nemzete küzd a bennmaradásért. Gavranovic kilencvenedik percben szerzett gólja azonban egy csapásra örömöt csalt a szurkoló arcára, egyből óriási öröm lett úrrá rajta.

A Boxtobox nevű futballal foglalkozó szakoldal pedig a Facebook-oldalán összegezte, hogy Loutenbach nem csak mémmé vált ezzel az érzelmi hullámvasúttal, hanem kifejezetten jól is járt azzal, hogy ezt nem rejtette el a világ elől.

A Swiss Air légitársaság ugyanis például felajánlott neki egy ingyen jegyet, hogy élőben tekinthesse meg a Spanyolország elleni negyeddöntőt, amelyet Szentpétervárban fognak rendezni.

Itt pedig még nem áll meg Loutenbach szerencséje, egy svájci utazási iroda ingyenes nyaralást kínált fel a szenvedélyes szurkolónak az Európa-bajnokságot követően, ráadásul ott, ahol Luca szeretné. Ezen felül pedig egy meg nem nevezett energiaital-cég is ingyenes fogyasztást ajánlott fel neki, hogy bírja a szurkolást.

Örömre pedig ott az oka, ugyanis nem kis meglepetésre Svájc végül továbbjutott a tizenhat között az egyik esélyesnek tartott Franciaország ellen, miután a tizenegyespárbaj során Kylian Mbappé hibázott, míg a svájciak térde nem remegett meg.

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.