Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

A szokásosnál is gyönyörűbb ezen a szelfin Király Linda

Talán az év egyik legszebb szelfijét készítette el Király Linda, az amerikai-magyar énekesnő, aki mindig meg tudja lepni az embert.

...svg content...Fotó: Instagram/Király Linda
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Király Linda joggal érdemel teret a zeneiparban, mert kivételes hangi adottságai vannak, és úgy mozog a színpadon, mint csak nagyon kevesen. Nem kérdés, hogy erre született és a megjelenése is legalább ennyire erős.

A közösségi médiában szintén népszerű, már több mint 70 000 követőt számol az Instagramon, amire igazán büszke lehet, hiszen ez egy igen szép szám. Folyamatosan alkotásban van, és a fotózások sem állnak tőle messze. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Noha ő nem a közösségi média generációjában nőtt fel, nagyon otthonosan mozog ebben a világban, ami kulcsfontosságú, ha valaki igazán sikeres akar lenni. Egyszerűen kihagyhatatlan a platform, és ezzel minden bizonnyal Linda is tisztában van.

Exatlon-Réka bikinis teste több ezer like-ot ért az Instagramon

Mindig le tudja nyűgözni a követőit, legyen szó egy egyszerű szelfiről, amit hamar el lehet készíteni, feltéve ha ismerjük a különböző trükköket a beállításokkal, és így tovább. Lindának ez is fekszik, és a szokásosnál is gyönyörűbb ezen a képen.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .