Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Marco Rossi megható szelfije a feleségével

A magyar szövetségi kapitány imádja a feleségét, akinek sokat köszönhet, és már több évtizede alkotnak egy párt.

...svg content...Fotó: Marco Rossi, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya a Magyarország - Ciprus barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 4-én. MTI/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Marco Rossi sok más szövetségi kapitányhoz hasonlóan futballistaként is letette a névjegyét, és egy igen hosszú karriert tudhatott maga mögött. 1983 és 2000 között futballozott, több mint 400 hivatalos mérkőzése volt, amit nem sokan mondhatnak el magukról.

Edzőként 2004-ben mutatkozhatott be, és mire eljutott a magyar válogatottig, igen sok klubnál fordult meg, többek között a Budapest Honvédnál is, ahol kétszer igazolták le, még mielőtt a DAC-hoz szerződött volna. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

2018 óta irányítja magyar válogattat, és azt kell mondjuk, hatalmas igazolása volt az MLSZ-nek. Sokáig keresték a legideálisabb személyt a posztra, aki hosszú távon is meghatározó figurája lehet a válogatottnak.

Noha voltak ajánlatai az évek alatt, kitartott a nemzeti tizenegyünk mellett, és milyen jól tette… Irányítása alatt a csapat nagyon erőssé és egységgé vált, amit jól láthattunk a 2020-as Európa-bajnokságon. Immáron a legnagyobb csapatok is joggal tarthatnak tőlünk, jó példa erre a franciák és a németek elleni mérkőzés.

Csak ámulni lehet Barta Sylvia bikinis testén

Rossi nagyon sokat köszönhet a feleségének, aki egy nagyon csinos nő, és már 34 éve vannak együtt. Ebből a 34 évből 32 éve házasok, ami rettentő hosszú idő, elképzelhetetlenül sok emlék kötheti őket össze.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .