Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Tragédia a Balatonon: egy férfi holttestét találták meg a vízben

A gazdátlan sup-ot, amiről a férfi eltűnt, egy édesapa húzta ki a gyerekeivel a vízből.

...svg content...Fotó: David Tomaseti/Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Két fiatal lánnyal nyaralt Siófokon az a férfi, akit később holtan találtak a Balaton vizében tegnap, a gazdátlan sup-ot pedig, amiről a férfi eltűnt, egy édesapa húzta ki a gyerekeivel a vízből.

„Semmi olyanra nem lettünk figyelmesek, hogy csapódás vagy ütődés történt volna, vagy valaki kiáltott volna segítségért. De nem gondolom, hogy túl sokkal előtte történhetett volna ez az eset, mielőtt mi észleltük” Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

– számolt be a férfi, aki megtalálta a gazdátlan sup-ot.

A Tények úgy értesült, a külföldi férfi munkatársaival érkezett nyaralni a Balatonra, a közeli kempingben szálltak meg.

„A két hölgy arról számolt be, hogy ők elmentek úszni, hátrahagyva a férfit a sup-on hasalva”

– mondta a férfi, aki értesítette a hatóságokat.

Egy budapesti férfi találta meg a vízen hánykolódó sup-ot, melyet 12 éves lánya húzott a partra. Elmondása szerint ezek után nem sokkal már sejtették, hogy valamiféle baleset történhetett, így kihívták a rendőröket és a vízimentőket is.

A budapesti férfi elmondta, miután kihúzták a sup-ot a vízből, nem sokkal később egy nő zaklatottan kereste az eltűnt külföldi férfit, ekkor már mindenki biztos volt abban, hogy valami baj történhetett.

Az eltűnt férfit nagy erőkkel keresték a vízben, még búvárok is érkeztek a keresésre. A férfi holttestét végül szonár segítségével, közel 40 méterre a parttól találták meg, ahol a víz közel 3 méter mély. Az elhunyt külföldi férfi egyébként nagyon fiatal volt még csak a harmincas éveiben járt.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.