Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Új kapust igazolhat a Barcelona, Mourinho játékosát hozhatják el

A hírek szerint katalánoknak kapusgondjaik vannak, ami miatt semmit sem bíznak a véletlenre, és megszereznék az AS Roma hálóőrét.

...svg content...Fotó: Twitter/AS Roma
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Mundo Deportivo beszámolója szerint Neto távozni akar, míg Ter Stegen térdműtéten esett át, így most figyelik a piacot, hogy egy veterán kapust találjanak, megfizethető áron. Gyakorlatilag minden posztra keresnek játékosokat, és immáron a kapusok is belekerültek ebbe a körbe.

A klubnál tisztában vannak azzal, ha Neto távozik és Ter Stegen felépülése elhúzódik, akkor valakire szükség lehet. Emiatt aktivizálták magukat a piacon, és már elemezték a lehetőségeiket, de mindenképpen egy tapasztalt és olcsó hálóőrt akarnak. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Az egyik ilyen név Pau Lopez, aki decemberben lesz 27 esztendős, de nagy tapasztalattal rendelkezik. Ismerős lehet a neve a Barcelonának, mivel a játékos 2014 és 2018 között az Espanyolnak is védett, míg 2016 és 2017 között a Tottenham kölcsönkapusa volt.

Rövid ideig a Betis színeiben játszott, még mielőtt Rómába igazolt volna, mely 2019 óta az otthona. 2024-ig köti a szerződése a római csapathoz, de vállműtétre kényszerült egy sérülés miatt. Mourinho Rui Patriciót akarja a Wolverhamptontól, bár egyelőre nem született megállapodás a felek között.

Ennyivel kereshet kevesebbet Szalai az új szezonban a Mainznál

A Barca régóta figyelemmel követi Pau helyzetét, és megkérték az ügynökét, hogy informálják őket, mi is történik jelenleg Rómában. A Valencia és a Granada is akarja a kapust, de csak kölcsönben, akárcsak a Nice és a Marseille.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Tucatnyi kínai gép jelent meg Tajvan közelében

A tajvani védelmi minisztérium szerdán számolt be arról, hogy Kína újabb harckészültségi járőrözést hajtott végre a sziget közelében.

Poharakkal dobálták az angol szurkolók a szövetségi kapitányukat az Eb-n (videó)

Az ember csak fogta a fejét az angolok teljesítménye láttán, akik papíron az egyik legerősebb csapat, de valójában ebből semmit nem mutattak eddig.