Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Egy évet várt erre Tóth Gabi, megható pillanatok

Gabinak is nagyon sokat kellett várnia erre a pillanatra, de megtörtént, ami csodálatos érzések töltötték el a szívét.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi gyermeke megszületése óta elsősorban édesanya, ez azonban nem zárja ki azt, hogy folytassa a zenei karrierjét, ami ugyancsak meghatározó része az életének. Rengeteget köszönhet a zenének, ami nélkül talán soha nem találkozott volna a párjával.

A zene olyan dolgokat képes adni az embernek, melyek szó szerint hatalmas változást hozhatnak el az életünkben. Rengeteg pozitív hatása van, és azok, akik tehetségesek ebben, igazi alkotókká válhatnak, és sok embernek okozhatnak örömöt. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

Gabi számára ez is nagyon fontos, nemcsak a puszta alkotás és az, hogy ott lehet a színpadon. Ennél sokkal részletesebb ez a szakma, miközben a színpadon lévőket átjárja a nézők energiája és az a szeretet, ami semmihez sem hasonlítható.

Ennyien voltak kíváncsiak Curtis és Majka legutóbbi koncertjére

A COVID miatt Gabinak is hosszú ideig kellett várnia arra, hogy koncertezzen. Ez most megtörtént, és csodálatos érzések fogták el. A pillanathoz kötődően egy képet is posztolt, ahogy az autóban ül, és megvilágítja a felkelő vagy lemenő nap.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Magyar Péternek: „Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot”

Orbán Viktor nagyon határozottan üzent Magyar Péternek az 1956-os megemlékezésének ideje alatt Budapesten, a Millenárisban.