Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Óriási káosz alakult ki a Tour de France-on egy nő meg a transzparense miatt – videó

Megkezdődött ma a Tour de France, az első szakaszon pedig rögtön tömegbukást okozott egy figyelmetlen néző.

Fotó: Twitter/ Tour de France ES
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

A háromhetes országúti kerékpáros-körverseny első, 197,8 kilométeres, Brest és Landerneau közötti szakaszából már csak 45 kilométer volt hátra, amikor egy nő egy transzparenst feltartva belépett az útra, hogy bekerüljön a tévés közvetítésbe – írja a Magyar Nemzet. 

A nő a táblájával együtt teljesen belógott az útra, és nem vette észre, hogy mögötte eközben megérkezett a mezőny. Az út jobb szélén nagy sebességgel ért az érintett területre a Tour de France egyik sztárcsapata, a Jumbo-Visma a nagy esélyes szlovén Primož Roglič-al. 

Csapattársa, a német Tony Martin nem tudta elkerülni az ütközést, és ezzel beindult a dominóeffektus: több tucat versenyző bukott fel, egyikük kerékpárja a nézők közé zuhant. A Jumbo-Visma több tagja is elesett, de a Twitteren bejelentették, hogy közülük mindenki megúszta a nagyobb sérülést.

A versenyt nem állították le.

A szakasz vége előtt 7,4 kilométerrel újabb tömeges bukás történt, melynek során a négyszeres Tour de France-győztes brit Chris Froome is elesett.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.