Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,680 $

Lezuhant a második emeletről egy kétéves gyermek és édesanyja

Megcsúszott és lezuhant a teraszról egy kétéves gyermek, rémült édesanyja pedig utána kapott.

...svg content...Fotó: Twitter
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Lezuhant egy kétéves gyermek és édesanyja egy második emeleti teraszról a romániai Törökpadján – írja a Tények.hu a Maszol erdélyi hírportálra hivatkozva. 

A gyermek a teraszon megcsúszott és lezuhant, aggódó édesanyja pedig utána kapott, de ő is utána esett a második emeletről. Mindketten a tömbház szomszédságában található alacsonyabb épület tetejére estek, körülbelül négy métert zuhantak.  Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Segélykérő kiáltásaikat egy arra sétáló mentőasszisztens hallotta meg, aki azonnal a mentőállomásra sietett. Magához vett egy nyakmerevítőt, majd két önkéntes kíséretében visszatért a helyszínre, ahol elsősegélyben részesítette anyát és gyermekét.

A mentőasszisztens és a két önkéntes vasalódeszkából rámpát készített, hogy a két sérültet le tudják hozni az épület tetejéről. 

A gyermek koponyasérüléseket szerzett, állapota súlyos, a Maszol beszámolója szerint mentőhelikopterrel szállították kórházba. Édesanyja könnyebben megúszta a balesetet, bokasérülést szenvedett.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.