Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi posztja sokakat ráébreszthet valami nagyon fontosra

Gabiról egy olyan pillanatfelvétel készült, ami kicsit felidézi a gyermekkorunkat, amikor még minden gondtalan volt, vagy annak tűnt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A gyerekkor olyannyira meghatározó, hogy az az egész életünket végigkíséri, így közel sem mindegy, hogy miket élünk át, mennyi mindent tapasztalunk. Vannak szükséges rossz dolgok is, hogy tanuljunk a hibákból, vagy erősebbé váljunk.

Ezeket az élet, a pillanatnyi helyzet hozza, és mindenkinek más és más gyermekkor jut. Vannak, akik gondtalanul, mindenfajta komoly stressz nélkül nőnek fel, míg mások totálisan ennek az ellenkezőjét tapasztalják, például család nélkül. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

Gyerekként az ember sokkal erősebb, és sokkal többet is mosolyog, mert messze jobban látja az élet igazi értékeit. Felnőttként nagyon sok mindenről megfeledkezünk, és elkezdünk távolodni attól, akik igazán vagyunk.

Döbbenetesen jól néz ki Lékai-Kiss Ramóna bikiniben

Fontos, hogy megtartsuk magunkban azt a gyereket, aki örömmel rugdosta a pocsolyát, miközben őszintén nevetett. Ezek nem gyerekes dolgok, hanem csak olyan emlékek, melyek ráébresztenek bennünket arra, hogy sok fontos dolgot teszünk félre a semmiért.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Magyar Péternek: „Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot”

Orbán Viktor nagyon határozottan üzent Magyar Péternek az 1956-os megemlékezésének ideje alatt Budapesten, a Millenárisban.