18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Megfojtotta, majd elásta gyermekei anyját egy 38 éves férfi

Megfojtotta, majd a Felsőlajoshoz közeli erdőben elásta volt szerelmét egy 38 éves férfi. Két gyereküknek és a nő családjának pedig azt hazudta, hogy a nő elutazott, ám amikor a rendőrök be akarták vinni az őrsre, kocsijával egy oszlopnak hajtott. A férfi viszont nem sérült meg és le is tartóztatták. Most emeltek vádat ellene, s akár évekre rács mögé kerülhet.

...svg content...Fotó: Flickr/wuestenigel
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az elkövető édesanyja nem tudja hova tenni a történteket, szerinte a férfi nagyon szerelmes volt, így érthetetlen, hogy miért következett be a tragédia. A nő holttestét Felsőlajos mellett találták meg egy erdőben elásva, az áldozat és az elkövető közös gyermekeit most a nagymama neveli.

A nagymama ugyan azt mondta, a gyermekek a mai napig nem tudják, hogy pontosan mi történt édesanyjukkal, csak annyit tudnak, hogy már nincs közöttünk. A nagymama azt is megosztotta, bár tudott róla, hogy voltak konfliktusok a pár között, de nem gondolta volna, hogy a férfi képes lenne ilyen szörnyű tettre. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

A meggyilkolt nőt sokáig eltűntként keresték, miután a gyilkos azt állította, hogy az áldozat összepakolta holmijait és elment otthonról, mindezt úgy, hogy a férfi akkor már tudta, hogy a nő már sosem térhet haza.

A Tények értesülései szerint a gyilkosság napján a pár összeveszett, mely végül tettlegességig fajult, ezt követően a férfi a nő háta mögé lépett és megfojtotta a nőt. A nő holttestét ezután az autója csomagtartójába helyezte, másnap pedig elásta az erdőben.

Ezt követően a férfi összecsomagolta a nő pénztárcáját és ruháit, majd azokat elrejtette és úgy tett, mintha a nő magától döntött volna a távozás mellett. Később a rendőrök a nő eltűnése miatt akarták kihallgatni, ám ekkor (valószínűleg szándékosan) egy villanyoszlopnak hajtott.

Az autó teljesen összetört, a férfit letartóztatták, most pedig az ügyészség emelt vádat ellene, s indítványozták börtönbüntetését, közügyektől való eltiltását, és az általa ellopott pénzösszegnek megfelelő vagyon elkobzását.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.