Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Káprázatosan néz ki Fásy Zsüliett, lenyűgöző lett a formája

Fásy Zsüliett édesapja is nagyon büszke lehet a lányára, mert kész nő lett, és olyan formája van, amit sokan csak irigyelnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fásy Ádám nevét talán mindenki ismeri az országban, az évtizedek alatt hatalmas népszerűségre tett szert Gyoma nagy híressége, aki üzletemberként és műsorvezetőként is letette a névjegyét a szórakoztatóiparban.

Idővel a média felé vette az irányt, látta a piaci rést, a különböző lehetőségeket, majd többek között nemzetközi szinten is ismert szépségversenyek tulajdonosa lett. Megannyi nagy esemény van már mögötte, és közben családot alapított. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A 69 esztendős üzletember egyik leghíresebb alkotása a Fáy Mulató, ami sokaknak okozott örömet a hosszú évek alatt. Legnagyobb sikere nyilvánvalóan a családja, és lánya, Zsüliett, aki 1998 elején látta meg a napvilágot.

Így készült Gelencsér Timiről az ultra-dögös focis kép

Sokan még mindig csak gyerekként emlékeznek a kis Zsülire, de azok az idők elmúltak, és olyan erős a formája, hogy azt csak elismerni lehet. Kemény munka állhat mögötte, mert egy ilyen forma elérése nem egyik pillanatról a másikra áll össze.

Lapozó: 1 2

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.