Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Művészi képek jelentek meg a várandós Mihalik Enikőről

Egészen művészi alkotások ezek, amik valóban erősen kötődnek a művészethez, és bemutatják a női test átalakulását.

Fotó: Instagram/Mihalik Enikő
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig sokan vannak a nők közül, akik különböző okok miatt szégyellik a testüket, noha arra semmi szükség. Megannyi olyan példa van rá, hogy ezeknek a belső frusztrációknak valójában semmi alapjuk nincs.

Az állandó nyomás és a stressz alakítja úgy az életünket, hogy ehhez hasonló dolgokat generálunk magunkban. Valójában a testünk egy csodálatos dolog, és nem létezik olyan, hogy „tökéletes”, mert mindenki számára mást és mást jelent ez a szó. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A testünk folyamatosan változik, átalakul, idomul az időhöz, ami összességében nem kézzel fogható, de az igen, hogy öregszünk, változunk. Ez egyúttal egy teljesen természetes folyamat is, nem rosszként kell rá tekintenünk.

A legnagyobb változás akkor áll be a természetes folyamatok síkjában, amikor egy nő várandós lesz. A terhességnek megannyi látható jele van, és még különlegesebbé teszik a testet, ami életet ad és biztosítja az emberiség jövőjét.

Lapozó: 1 2

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.